""
daj5.com - forum studenata - skripte, zadatci, rješenja, informacije, rasprave, pomoć     

Natrag   daj5 > daj5.com > daj5 usluge > daj5 tulumi

Odgovor

Alati rasprave Pretraži ovu raspravu Način prikaza
Staro 06.03.2009, 14:19
sasava's Avatar
sasava sasava je offline
PMF - Kemija
PMF [Kemija], Budući brucoši
3. godina

Datum registracije: Sep 2008
Spol: Ž
Zahvalio/la: 96
Dobio/la 45 zahvala u 26 postova
sasava , mogu ti biti prijatelj ?sasava , mogu ti biti prijatelj ?sasava , mogu ti biti prijatelj ?sasava , mogu ti biti prijatelj ?sasava , mogu ti biti prijatelj ?sasava , mogu ti biti prijatelj ?sasava , mogu ti biti prijatelj ?sasava , mogu ti biti prijatelj ?
Pošalji poruku putem MSN-a za sasava
standardno

@awia: drugom prilikom
@spitulski:u to ni ne sumnjamo
Citiraj
Staro 06.03.2009, 14:40
D@do's Avatar
D@do D@do je offline
Akademik
Neki drugi faks

Datum registracije: Oct 2008
Spol: M
Zahvalio/la: 10
Dobio/la 13 zahvala u 11 postova
D@do je neobrađeni draguljD@do je neobrađeni draguljD@do je neobrađeni dragulj
Pošalji poruku putem MSN-a za D@do
standardno

pozz.......bilo je stvarno dobro,dapače odlično....dugo nisam tako 'plesao'.....sigurno nije bilo lijepo za vidjet
ugl. volio bi da se to uskoro ponovi

ma ne brini vex....ja sam se koliko-toliko naspavao.ne znam za tebe hehe
pozdrav svima odlični ste!
Staro 06.03.2009, 14:45
awia's Avatar
awia awia je offline
daj5 tim
PMF [Kemija], PMF [Biologija - Molekularna biologija]
3. godina

Datum registracije: Jun 2008
Zahvalio/la: 25
Dobio/la 66 zahvala u 56 postova
awia , ponosni smo na tebeawia , ponosni smo na tebeawia , ponosni smo na tebeawia , ponosni smo na tebeawia , ponosni smo na tebeawia , ponosni smo na tebeawia , ponosni smo na tebe
Pošalji poruku putem MSN-a za awia
standardno

Citat:
Originalni post vexsacrtom125 Pogledaj post
errr ja ne znam jel ovo i meni išlo, ali ako je,daj me podsjeti od čega niš?

p.s. i D@do i ja smo išli pješice
joj jeste se napješačili, jadni vi
nop, to je išlo cure koje znaju o čem se radi
Staro 06.03.2009, 15:28
Suso's Avatar
Suso Suso je offline
Veliki zamorac alumnus
4. godina

Datum registracije: Apr 2008
Zahvalio/la: 5
Dobio/la 83 zahvala u 44 postova
Suso , mogu ti biti prijatelj ?Suso , mogu ti biti prijatelj ?Suso , mogu ti biti prijatelj ?Suso , mogu ti biti prijatelj ?Suso , mogu ti biti prijatelj ?Suso , mogu ti biti prijatelj ?Suso , mogu ti biti prijatelj ?Suso , mogu ti biti prijatelj ?
Pošalji poruku putem MSN-a za Suso Pošalji poruku putem Skype-a za Suso
standardno

Citat:
Originalni post mya_7920 Pogledaj post
Ti ni ne znaš kak je bilo :smilielol5::smilielol5:

Svi su već bili ošli, taksi je došao nešto prije pol 5
Taksist ce nakon ovog jucer ici u mirovinu... covjek je poludio

Bilo je presuper!! :hurray:
Citiraj
Staro 06.03.2009, 16:02
prinCipeSSa's Avatar
prinCipeSSa prinCipeSSa je offline
Administrator
5. godina

Zahvalio/la: 185
Dobio/la 469 zahvala u 271 postova
prinCipeSSa je legenda nad legendamaprinCipeSSa je legenda nad legendamaprinCipeSSa je legenda nad legendamaprinCipeSSa je legenda nad legendamaprinCipeSSa je legenda nad legendamaprinCipeSSa je legenda nad legendamaprinCipeSSa je legenda nad legendamaprinCipeSSa je legenda nad legendamaprinCipeSSa je legenda nad legendamaprinCipeSSa je legenda nad legendamaprinCipeSSa je legenda nad legendama
standardno

dobro jutro!!

jutros kad sam pisala onaj post, nie mi se dalo objašnj sve u detelje, zato bum sat..

1. naplesala sam se koooooooooooooooooo.. neznam, ne sjećam se kad sam se zadnji put tak naplesala.. mmmmmmmm;> :hurray:

2. nevjerovali ili da, ošlo pol kg s mene zbog plesa :hurray:

3. ovo mi je trealo prije svih kolokv & ppt-a sad..

4. meni je tolko trebo ples da sam zakazala s fotićem & sramim se reć kolko sl iam.. da nisam tolko plesala, imala bi ih 200njak.. al nie mi žao.. baš..

5. sry ljudi, makar sam vas sve upoznala, nikog nisam zapamtila tak da sam već predložila da neš ubrzo skemijamo, al neki laganini TB tak da vas mogu sve vidjet, spojit nickove s imenima pa s facama & obrnuto & tak to..

6. HTF je lik (prepoznat će se) koj mi je pol h ujutro na parkingu s još par njih trubio o nofčaniku, tsunami, kravati, 300izgubljenih kn, dobrim cwikama & koj je malo pričo da se zove damir pa damjan pa da se želi uvalit u tim pa.. ne znam ni sama više.. bilo mi je ko u nekom mutavom crtiću, LOL

7. ja bi jos.. rool5:

8. ja bi jos.. rool5:
&jos;>
Staro 06.03.2009, 16:12
mya_7920's Avatar
mya_7920 mya_7920 je offline
daj5 tim
PMF [Geografija], PMF [Geologija], PMF [Biologija - Molekularna biologija]
PMF [Biologija - Biologija], PMF [Biologija - Znanosti o okolišu], Budući brucoši
3. godina

Zahvalio/la: 776
Dobio/la 1 588 zahvala u 820 postova
mya_7920 je legenda nad legendamamya_7920 je legenda nad legendamamya_7920 je legenda nad legendamamya_7920 je legenda nad legendamamya_7920 je legenda nad legendamamya_7920 je legenda nad legendamamya_7920 je legenda nad legendamamya_7920 je legenda nad legendamamya_7920 je legenda nad legendamamya_7920 je legenda nad legendamamya_7920 je legenda nad legendama
Pošalji poruku putem MSN-a za mya_7920 Pošalji poruku putem Skype-a za mya_7920
standardno

Citat:
Originalni post prinCipeSSa Pogledaj post
6. HTF je lik (prepoznat će se) koj mi je pol h ujutro na parkingu s još par njih trubio o nofčaniku, tsunami, kravati, 300izgubljenih kn, dobrim cwikama & koj je malo pričo da se zove damir pa damjan pa da se želi uvalit u tim pa.. ne znam ni sama više.. bilo mi je ko u nekom mutavom crtiću, LOL
Hahahahahahahahahahhaaaaaaaaaaahahahaahahhahaahaha :smilielol5::smilielol5::smilielol5::smilielol5:

UMIREM!!!!

E Suso, Suso... da te nema trebalo bi te izmislit
Staro 06.03.2009, 16:17
imejl.com's Avatar
imejl.com imejl.com je offline
Bebač
EFZG
4. godina

Datum registracije: Oct 2008
Zahvalio/la: 12
Dobio/la 63 zahvala u 12 postova
imejl.com , svima znano imeimejl.com , svima znano imeimejl.com , svima znano imeimejl.com , svima znano imeimejl.com , svima znano imeimejl.com , svima znano ime
standardno

vi ste budni ))
Staro 06.03.2009, 16:34
Suso's Avatar
Suso Suso je offline
Veliki zamorac alumnus
4. godina

Datum registracije: Apr 2008
Zahvalio/la: 5
Dobio/la 83 zahvala u 44 postova
Suso , mogu ti biti prijatelj ?Suso , mogu ti biti prijatelj ?Suso , mogu ti biti prijatelj ?Suso , mogu ti biti prijatelj ?Suso , mogu ti biti prijatelj ?Suso , mogu ti biti prijatelj ?Suso , mogu ti biti prijatelj ?Suso , mogu ti biti prijatelj ?
Pošalji poruku putem MSN-a za Suso Pošalji poruku putem Skype-a za Suso
standardno

Citat:
Originalni post prinCipeSSa Pogledaj post
dobro jutro!!

Drago nam je da si uzivala Hahaha Damjan je onaj lik sa kravatom koji se uzasno napio, i motao se oko daj5 tima, na kraju pogubio sve stvari, i pricao bez prestanka... Nadam se da te nije previse gnjavio
Citiraj
Staro 06.03.2009, 16:39
prinCipeSSa's Avatar
Administrator
5. godina

prinCipeSSa je legenda nad legendamaprinCipeSSa je legenda nad legendamaprinCipeSSa je legenda nad legendamaprinCipeSSa je legenda nad legendamaprinCipeSSa je legenda nad legendamaprinCipeSSa je legenda nad legendamaprinCipeSSa je legenda nad legendamaprinCipeSSa je legenda nad legendamaprinCipeSSa je legenda nad legendamaprinCipeSSa je legenda nad legendamaprinCipeSSa je legenda nad legendama
standardno

Citat:
Originalni post imejl.com Pogledaj post
vi ste budni ))
&nakon kaj mi VELIŠ da te proganja ono kaj sam ti rekla, ti OPET, tj NI DALJE ne poduzimaš niš!! vidla sam te ja, sam te cigare&piva u ruku, &to još neotvorena, BUAH ccc
Staro 06.03.2009, 16:40
prinCipeSSa's Avatar
Administrator
5. godina

standardno

Citat:
Originalni post Suso Pogledaj post
Drago nam je da si uzivala Hahaha Damjan je onaj lik sa kravatom koji se uzasno napio, i motao se oko daj5 tima, na kraju pogubio sve stvari, i pricao bez prestanka... Nadam se da te nije previse gnjavio
jok, TEBE je gnjavio..

Alati rasprave Pretraži ovu raspravu
Pretraži ovu raspravu:

Napredno pretraživanje
Način prikaza

Pravila postanja
Ne možete otvarati nove rasprave.
Možete odgovarati na temu
Ne možete objavljivati privitke
Ne možete uređivati svoje postove

BB code is Uključeno
Emotikoni su Uključeno