""
daj5.com - forum studenata - skripte, zadatci, rješenja, informacije, rasprave, pomoć     

Natrag   daj5 > daj5.com > daj5 usluge > daj5 predavanja

Odgovor

Alati rasprave Pretraži ovu raspravu Način prikaza
Staro 29.01.2009, 13:38
aki's Avatar
aki aki je offline
Administrator
4. godina

Datum registracije: Apr 2008
Spol: M
Zahvalio/la: 920
Dobio/la 552 zahvala u 319 postova
aki je legenda nad legendamaaki je legenda nad legendamaaki je legenda nad legendamaaki je legenda nad legendamaaki je legenda nad legendamaaki je legenda nad legendamaaki je legenda nad legendamaaki je legenda nad legendamaaki je legenda nad legendamaaki je legenda nad legendamaaki je legenda nad legendama
standardno daj5 predavanja - općenito

Jedan od glavnih ciljeva daj5 portala je omogućiti studentima kvalitetnije studiranje. Kako bi to postigli, daj5 portal je odlučio organizirati razna predavanja raznih područja kako bi zainteresiranim studentima ponudio dodatna znanja i kvalitetnije obrazovanje.

O pojedinim predavanjima, terminima, prijavama pročitajte u ovom forumu.

Sva daj5 predavanja su besplatna. Iz tih razloga, molimo sve prijavljene korisnike da u slučaju odustajanja obavijeste predavače kako bi se to mjesto moglo ustupiti nekom drugom.

Zadnja promjena od Prelog : 29.01.2009 u 14:30. Razlog: pravopisna grješka teška :)
Citiraj
Staro 03.04.2009, 20:40
CrashAndBurn CrashAndBurn je offline
Bebač
EFZG, FPZG
1. godina

Datum registracije: Sep 2008
Spol: M
Zahvalio/la: 2
Dobio/la 0 zahvala u 0 postova
CrashAndBurn marljivo gradi svoju reputaciju
standardno

Pozdrav, ovako, nisam baš bio redovit na Forumu pa su mi promakle sve ove vijesti oko tečaja i svega, pa me zanima jel mi može tko ukratko reći koji tečaju su počeli, koji nisu, dal ima još mjesta, i dal je nužno imati laptop? Mene jako sve zanima i najradije bi išao na sve te tečajeve al malo mi glupo ako je potrebno imat laptop, a sad da ga idem kupovat hmmm.
Citiraj
Staro 04.04.2009, 02:32
mya_7920's Avatar
mya_7920 mya_7920 je offline
daj5 tim
PMF [Geografija], PMF [Geologija], PMF [Biologija - Molekularna biologija]
PMF [Biologija - Biologija], PMF [Biologija - Znanosti o okolišu], Budući brucoši
3. godina

Datum registracije: Jun 2008
Spol: Ž
Zahvalio/la: 776
Dobio/la 1 587 zahvala u 819 postova
mya_7920 je legenda nad legendamamya_7920 je legenda nad legendamamya_7920 je legenda nad legendamamya_7920 je legenda nad legendamamya_7920 je legenda nad legendamamya_7920 je legenda nad legendamamya_7920 je legenda nad legendamamya_7920 je legenda nad legendamamya_7920 je legenda nad legendamamya_7920 je legenda nad legendamamya_7920 je legenda nad legendama
Pošalji poruku putem MSN-a za mya_7920 Pošalji poruku putem Skype-a za mya_7920
standardno

Hmmm.. do sad je blio održano samo predavanje o teoriji weba. Ako želiš na druga predavanja, možaeš - samo se moraš prijaviti. Za neka predavanja nije bilo nužno imati laptop, za neka će to biti, ovisno o dobivenim dozvolama za instaliranje određenih programa na EFZG-u.

Laptop naravno ne moraš kupovati, uvijek možeš raditi s nekime, a doma sve to isprobati na svom računalu
Odgovor

Alati rasprave Pretraži ovu raspravu
Pretraži ovu raspravu:

Napredno pretraživanje
Način prikaza

Pravila postanja
Ne možete otvarati nove rasprave.
Možete odgovarati na temu
Ne možete objavljivati privitke
Ne možete uređivati svoje postove

BB code is Uključeno
Emotikoni su Uključeno