Pregledaj punu verziju : Daj5 majice
Pojavila se ideja unutar daj5 tima da bi napravili daj5 majice :).
Bile bi vrlo jednostavne. Vjerojatno bijele.
Imale bi daj5 logo sprijeda te otraga domenu.
Zaključak svih je da bi imale smisla samo kvalitetnije majice jer ih inače nitko neće nositi.
Problem kod njih je što bi koštale oko 50 kn.
Je li bi voljeli kupiti takve majice?
Primjer jedna stare majice. Oba bi bila slična osim što bi imala novi logo i bolji :)
a ovako je malo bezveze, bolje da bude neka fora majica. recimo ja nosim majicu od pmf-a samo zato jer je nekakvo fora okruglo pilence na njoj :D
vexsacrtom125
08.03.2009, 23:16
mhm, mislim da je ideja fora ali slazem se s awiom sto se tice neceg fora upadljivog (ali opet ne previse) na majci...
bi li bilo i ženskih (strukiranih) ili samo obicne muške (široke)?
Odlična ideja... I da....slažem se sa kolegicama... Trebalo bi nešto upadljivije biti...Ili barem ne bijela majica...Ja sam za crnu :D i da natpis bude bijele boje... ili tako nekako...
nemojte bijelu,crna bi bila zakon i uocljiv bio bio logo :)
meni je ovo ok, ali definitvno u crnoj varijanti
Bilo bi zenskih i muskih majica :) A problem je ako idemo personalizirati majice za svaki faks.. ko ona sa spomenutim piletom.. trebalo bi napraviti dizajn za npr pmf..a sada nadite osobu koja je sposobna citavu bit pmfa pretociti u sliku na majici, a da budu zadovoljni matematicari i fizicari i kemicari i svi :P
ma ne morate personalizirati, ovo je bio samo primjer. a ta majica je bila za cijeli pmf jer je ideja došla iz jednog vica koji obuhvaća sve grane pmf-a :)
prinCipeSSa
09.03.2009, 22:01
ja sam isto za crnu maju!! &plavi logo npr.. heh;>
a maje se mogu & žemske & muške naručit, to se lako sredi.. ;>
prinCipeSSa
09.03.2009, 22:01
ja sam isto za crnu maju!! &plavi logo npr.. heh;>
a maje se mogu & žemske & muške naručit, to se lako sredi.. ;>
ma ne morate personalizirati, ovo je bio samo primjer. a ta majica je bila za cijeli pmf jer je ideja došla iz jednog vica koji obuhvaća sve grane pmf-a :)
Jel može pikčr od majice? ;)
kad se opere uslikam ju pa stavim :)
evo majica... malo je zgužvana al nema veze
inače, majica je tamnozelena a pile i natpis su jarkožuti al sam slikala mobom pa se ne vidi dobro.
http://i43.photobucket.com/albums/e381/tajchy/Slikaaaaaaaaaa003.jpg
oko pileta je natpis vezan uz onaj vic koji sam spominjala: "na PMFu radiš sa sfernim pilićima u vakuumu"
Butterfly
29.03.2009, 22:30
i ja sam za to da bude u crnoj boji... :)
Golden Knights
30.03.2009, 23:15
Pozdrav, vidim da su ovdje malo jači igrači foruma :D
Al zanima me jeste li razmislili možda o "daj5 bedževima" ?
Meni izgledaju puno praktičniji od majica, između ostalog, nemate problema s naručivanjem veličina, krojeva, jeftiniji su, mogu biti u bilo kojoj boji poželite itd.
A upravo zbog cijene i univerzalnosti, možemo podijeliti na fakultetima nešto bedževa i tako pridonjeti povećanju daj5 zajednice... :sifone:
Bilo bi dobro da su jednostavni kao oni "wannabesociety (www.wannabesociety.com)" bedževi.
Evo skica u privitku...
Ako ste slučajno već imali tu zamisao, pa odustali, ispričavam se na pametovanju ;)
više mi se sviđa ideja sa majicom... i svakako bi bilo super kad bi bilo i muških i ženskih modela, a ne samo neke xxl ogromne muške pa da žene ''plivaju'' u njima. ako je majica kvalitetnija i neće se razvući, izblijediti ili nestati natpis nakon jednog pranja, 50 kn nije puno, tako barem ja mislim.
Pozdrav, vidim da su ovdje malo jači igrači foruma :D
Al zanima me jeste li razmislili možda o "Daj5 bedževima" ?
Meni izgledaju puno praktičniji od majica, između ostalog, nemate problema s naručivanjem veličina, krojeva, jeftiniji su, mogu biti u bilo kojoj boji poželite itd.
A upravo zbog cijene i univerzalnosti, možemo podijeliti na fakultetima nešto bedževa i tako pridonjeti povećanju Daj5 zajednice... :sifone:
Bilo bi dobro da su jednostavni kao oni "wannabesociety (www.wannabesociety.com)" bedževi.
Evo skica u privitku...
Ako ste slučajno već imali tu zamisao, pa odustali, ispričavam se na pametovanju ;)
Odlični su ti beđevi :).
To nebi trebalo biti skupo a moglo bi biti kul :).
O beđevima nismo konkretno razmišljali no izgleda da ćemo morati hehe :).
Majice će biti kvalitetnije. Tiskale bi se odvojeno ženske i muške te bi se prilagodio kroj te brojevi :). Vjerojatno bi se radile krajem travnja.
Hvala na konstruktivnim prijedlozima. Jako nam pomažete!
vexsacrtom125
31.03.2009, 00:40
Al zanima me jeste li razmislili možda o "Daj5 bedževima" ?
Ideja mi se definitivno sviđa! Ja bi crni sa bijelim logom! :D
Definitivno bijele majice s crnim logom; ili crni bedževi s bijelim logom.
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.