Pregledaj punu verziju : 2. daj5 tulum - dojmovi
prinCipeSSa
06.03.2009, 06:07
jedna riječ:
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE * EEEEEEEEEEEEEEEEEEEENOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Pa to su daj5 party zar je netko sumnjao da ce bit genijalno :hurray:
:hurray::hurray::hurray::hurray::hurray: bilo je predobro :hurray::hurray::hurray::hurray::hurray::hurray: danas se ne mogu micat,bole me svi misici :p :hurray:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :eek:
Meni je bilo fenomenalno, odličan je bio tulum! :)
Jedva čekam slijedeći!
Bilo je pre pre pre dobro :).
Muzika fenomenalna, atmosfera opuštena, jeftina cuga :) :)
Ali se sad treba sastaviti nekak :D :D
mya_7920
06.03.2009, 12:30
Jaaaaaaoooooooooooo!! Sad sam se digla :D O tom kako se osjećam nećemo, al bilo je predobro :hurray:
ivan0908
06.03.2009, 12:33
dosao sam oko 3 sata ujutro i imao sta vidjet, sve pijano, plesu cure po onoj pozornici, neki lik se zvaljara s velikom curom, jedna spava na dvosjedu, neka dva geeka se rasplesala... sve u svemu dalo se naslutit da je tulum bio dobar
Neeeznaam, meni je bilo ok dok nije zasviralo "tek je dvanaest sati"...Tada smo se pokupili i otisli..Možda sam samo malo previše očekivao od partya..Ali opet, to je samo moj dojam, vjerujem da je ostatku ekipe bilo predobro... :D
Mislila sam da se necu probuditi danas, ali evo ziva sam... jedva.
vexsacrtom125
06.03.2009, 13:13
Joj ljudi ja sam došla doma prije 15 minuta :D na kraju sam zaspala i kad me D@do budio i pitao jel idem na sistematski ni ne sjecam se što sam mu odgovorila :rofl:
Mya, ti i tvoji jeger-redbullovi! :D
Suso, kravata je na sigurnom! I baš mi je cool, mogla bi si ju zadržati :p ;)
Hvala Myi i Teji na cugi u Medi :D
Hvala D@di što je bio srce veliko veliko i pazio na mene :D nadam se da nisam bila too much to handel :D
tulum je bio FENOMENALAN!!!!!
:hurray::hurray::hurray: :hurray::hurray::hurray: :hurray::hurray:
mya_7920
06.03.2009, 13:28
:rofl::rofl::rofl:
Kad ćemo ponovo? :D
Btw, brijem da sam ostarila. Nemrem ovak izlazit, mama mi doma umire od smijeha :rofl:
+ Suso, moram ti nešto para od taksija vratit :)
vexsacrtom125
06.03.2009, 13:31
:rofl::rofl::rofl:
Kad ćemo ponovo? :D
Btw, brijem da sam ostarila. Nemrem ovak izlazit, mama mi doma umire od smijeha :rofl:
+ Suso, moram ti nešto para od taksija vratit :)
ovako ja neću ponovit još par mjeseci :D ali mogli bismo malo lakše :D i to ubrzo! :D
p.s. mya, kak si uspjela uzet torbicu iz mog ruksaka i ostavit novčanik? :rofl: kad si skužila da ga nemaš?
mya_7920
06.03.2009, 13:42
Kad sam novce iz džepa htjela spremit :D Ma bila je otvorena torbica u tvom ruksaku pa je očito ispao.
vexsacrtom125
06.03.2009, 13:44
uf, tko zna što je još ispalo :D idem ja provjerit :D
edit: našla sam jednu cigaretu :D
spitulski
06.03.2009, 13:58
Dobro je bilo.
vexsacrtom125
06.03.2009, 14:00
Dobro je bilo.
i da, zaboravila sam zahvalit Anainel i spitulskom što su mi čuvali ruksak :rofl:
vidim da su neki išli taksijem a ja pjede :(
sad sam otvorila oči i još neznam kak se osjećam. a brijem da nećete ni saznati jer sam još uvijek kod onog frenda al uskoro idem u stan.
btw cure niš od onog prepijana sam bila i odma zaspala :(
mya_7920
06.03.2009, 14:05
Dobro je bilo.
Ti ni ne znaš kak je bilo :smilielol5::smilielol5:
vidim da su neki išli taksijem a ja pjede :(
Svi su već bili ošli, taksi je došao nešto prije pol 5 :o
vexsacrtom125
06.03.2009, 14:07
btw cure niš od onog prepijana sam bila i odma zaspala :(
errr ja ne znam jel ovo i meni išlo, ali ako je,daj me podsjeti od čega niš? :D
p.s. i D@do i ja smo išli pješice :rofl:
@awia::( drugom prilikom :)
@spitulski:u to ni ne sumnjamo :D
pozz.......bilo je stvarno dobro,dapače odlično....dugo nisam tako 'plesao'.....sigurno nije bilo lijepo za vidjet :D
ugl. volio bi da se to uskoro ponovi
ma ne brini vex....ja sam se koliko-toliko naspavao.ne znam za tebe hehe
pozdrav svima :) odlični ste!
errr ja ne znam jel ovo i meni išlo, ali ako je,daj me podsjeti od čega niš? :D
p.s. i D@do i ja smo išli pješice :rofl:
joj jeste se napješačili, jadni vi :rofl:
nop, to je išlo cure koje znaju o čem se radi :rofl:
Ti ni ne znaš kak je bilo :smilielol5::smilielol5:
Svi su već bili ošli, taksi je došao nešto prije pol 5 :o
Taksist ce nakon ovog jucer ici u mirovinu... covjek je poludio :P
Bilo je presuper!! :hurray:
prinCipeSSa
06.03.2009, 16:02
dobro jutro!!
jutros kad sam pisala onaj post, nie mi se dalo objašnj sve u detelje, zato bum sat..
1. naplesala sam se koooooooooooooooooo.. neznam, ne sjećam se kad sam se zadnji put tak naplesala.. mmmmmmmm;> :hurray:
2. nevjerovali ili da, ošlo pol kg s mene zbog plesa :hurray:
3. ovo mi je trealo prije svih kolokv & ppt-a sad.. :)
4. meni je tolko trebo ples da sam zakazala s fotićem & sramim se reć kolko sl iam.. da nisam tolko plesala, imala bi ih 200njak.. al nie mi žao.. baš..
5. sry ljudi, makar sam vas sve upoznala, nikog nisam zapamtila tak da sam već predložila da neš ubrzo skemijamo, al neki laganini TB tak da vas mogu sve vidjet, spojit nickove s imenima pa s facama & obrnuto & tak to..
6. HTF je lik (prepoznat će se) koj mi je pol h ujutro na parkingu s još par njih trubio o nofčaniku, tsunami, kravati, 300izgubljenih kn, dobrim cwikama & koj je malo pričo da se zove damir pa damjan pa da se želi uvalit u tim pa.. ne znam ni sama više.. bilo mi je ko u nekom mutavom crtiću, LOL :D
7. ja bi jos.. :drool5:
8. ja bi jos.. :drool5:
&jos;>
mya_7920
06.03.2009, 16:12
6. HTF je lik (prepoznat će se) koj mi je pol h ujutro na parkingu s još par njih trubio o nofčaniku, tsunami, kravati, 300izgubljenih kn, dobrim cwikama & koj je malo pričo da se zove damir pa damjan pa da se želi uvalit u tim pa.. ne znam ni sama više.. bilo mi je ko u nekom mutavom crtiću, LOL :D
Hahahahahahahahahahhaaaaaaaaaaahahahaahahhahaahaha :smilielol5::smilielol5::smilielol5::smilielol5:
UMIREM!!!!
E Suso, Suso... da te nema trebalo bi te izmislit :)
imejl.com
06.03.2009, 16:17
vi ste budni :)))
dobro jutro!!
Drago nam je da si uzivala :) Hahaha Damjan je onaj lik sa kravatom koji se uzasno napio, i motao se oko daj5 tima, na kraju pogubio sve stvari, i pricao bez prestanka... Nadam se da te nije previse gnjavio :)
prinCipeSSa
06.03.2009, 16:39
vi ste budni :)))
&nakon kaj mi VELIŠ da te proganja ono kaj sam ti rekla, ti OPET, tj NI DALJE ne poduzimaš niš!! vidla sam te ja, sam te cigare&piva u ruku, &to još neotvorena, BUAH :D ccc
prinCipeSSa
06.03.2009, 16:40
Drago nam je da si uzivala :) Hahaha Damjan je onaj lik sa kravatom koji se uzasno napio, i motao se oko daj5 tima, na kraju pogubio sve stvari, i pricao bez prestanka... Nadam se da te nije previse gnjavio :)
jok, TEBE je gnjavio.. :D
jok, TEBE je gnjavio.. :D
Ma dobar je on decko, al ponekad... malo se napije pa luduje :D
prinCipeSSa
06.03.2009, 16:48
malo se napije pa luduje :D
ima da me nije zvao cijeli dan, više mu se ne sviđaaaaam.. ;>
imejl.com
06.03.2009, 16:52
&nakon kaj mi VELIŠ da te proganja ono kaj sam ti rekla, ti OPET, tj NI DALJE ne poduzimaš niš!! vidla sam te ja, sam te cigare&piva u ruku, &to još neotvorena, BUAH :D ccc
ajme ne mogu se sjetit ničega pa ni toga kaj bi trebao poduzet :rofl:, a pivu sam pridržavao frendu :smilielol5:, a cigaretu , hm.. isto frendu :smilielol5::smilielol5: sljedeći put ću imati veće uši :bigear:
Bube su u glavi to su godine, bube su u glavi stotine :)
Meni je osobno glazba bila prezakon.... toliki mix svega i svacega od stilova..i htio bih zahvaliti gosponu turku sto je pustio nekoliko mojih najdrazih pjesama :) :)
prinCipeSSa
06.03.2009, 16:53
ajme ne mogu se sjetit ničega pa ni toga kaj bi trebao poduzet :rofl:, a pivu sam pridržavao frendu :smilielol5:, a cigaretu , hm.. isto frendu :smilielol5::smilielol5: sljedeći put ću imati veće uši :bigear:
jel zbiljam misliš da je prblm u ušima, a ne u olfo frendovoj pivi?!?!
ma LOL :D
prinCipeSSa
06.03.2009, 16:55
Meni je osobno glazba bila prezakon.... toliki mix svega i svacega od stilova..i htio bih zahvaliti gosponu turku sto je pustio nekoliko mojih najdrazih pjesama :) :)
a ja bi htjela zahvaliti stičeku turku za r'n'b & house section!! sooooooooooo damn g¤¤d!!!!!!!!! mmmmmmmmm;>
već kad zahvaljujemo bi i ja zahvalio stričeku Truku na odličnoj glazbi. Uistinu je bilo za 5.
Zahvalio bih se i svima koji su došli i koji su napravili odličnu atmosferu.
Po svemu sudeći parti je bio odličan, baš onakav kakav daj5 zaslužuje!
Parti će se sigurno ponoviti i nadamo se da će biti još bolje od ovoga :)
Bravo svi!!!!!!!
A Damjan je kul. Ali pije previše :D :D :D
A taksit naš je poludio. Mya je izgubila novčanik pa ga tražila i ovaj nas čekao 10 min. Pokušao nas je čak izbaciti. Pa nas je ipak odbacio, nije odgovarao na pitanja u autu i nije pozdravio na kraju :D :D :D
prinCipeSSa
06.03.2009, 17:36
već kad zahvaljujemo bi i ja zahvalio stričeku Truku na odličnoj glazbi. Uistinu je bilo za 5.
truku, a?! LOL :D neko se još, vidim, nie oporavio :)
Zahvalio bih se i svima koji su došli i koji su napravili odličnu atmosferu.
fala! ;>
Parti će se sigurno ponoviti i nadamo se da će biti još bolje od ovoga :)
?!?!?!?! okeeeeeeej.. ?!?! meni osobno je ovo bilo neš.. UF.. tak da.. zbiljam ne znam kak bi trebo izgledat party bolji od ovog.. al ajd, mi smo ipak daj5, samo nam je nebo granica!! :hurray:
A Damjan je kul. Ali pije previše :D :D :D
damjan NIE kul jel previše pije :D
:smilielol5::smilielol5::smilielol5:
ne virujen šta čitan :smilielol5:
damjan je miškić:D jesi ti meni dobro?
:smilielol5::smilielol5:
zakon je bilo.ponovilo se:D
Miškić? :) smrc! smrc!
Sutra kad se probudim valjda ce mi biti sve jasnije :P
Ja sam mislio da je damjan razotkriven jos na parkiralistu u pol 5 jer je mene aki citavo vrijeme oslovljavao sa suso dok smo tam pricali..al cini se da se citavu jednu noc uspio odrzati! :P
prinCipeSSa
07.03.2009, 03:24
DANAS!! danas kad se probudiš!!
kolko sam ja slušala, nie te na parkingu oslovljavo sa suso nek si mi ti na kraju reko da si suso na što sam ti rekla da ti apsol niš više ne vjerujem.. LOL :D
a e. miškić. sjeti se šta sam ti rekla. muško:D
Vidim da je bilo predobro, živ ću se pojesti što nisam došao na tulum.... Joj... :D
Sutra kad se probudim valjda ce mi biti sve jasnije :P
Ja sam mislio da je damjan razotkriven jos na parkiralistu u pol 5 jer je mene aki citavo vrijeme oslovljavao sa suso dok smo tam pricali..al cini se da se citavu jednu noc uspio odrzati! :P
Odličan je Damjan. On zapravo oživi samo noćima kad je puni mjesec :)
a e. miškić. sjeti se šta sam ti rekla. muško:D
Pokusavam vec dva dana sloziti sve kockice, ali nedostaje 60 posto toga..Mislio sam da ce biti bolje ako odspavam al sad je jos gore.. Jadan miškić...on ce uginuti :willy_nilly: Ponoviti ces mi to to vec jednom... :)
mya_7920
07.03.2009, 14:48
LOL da :smilielol5::smilielol5:
Ti baš voliš zajebavat ljude da si netko drugi :D
Pokusavam vec dva dana sloziti sve kockice, ali nedostaje 60 posto toga..Mislio sam da ce biti bolje ako odspavam al sad je jos gore.. Jadan miškić...on ce uginuti :willy_nilly: Ponoviti ces mi to to vec jednom... :)
oću oću;)
ivan0908
07.03.2009, 15:24
koja se cura toliko napila da mi je pravila suraken od znaka na mercedesu u 5 sati na parkingu? jos sam bio u autu i cudno je gledam a ona mi objasnjava sta je suraken...
koja se cura toliko napila da mi je pravila suraken od znaka na mercedesu u 5 sati na parkingu? jos sam bio u autu i cudno je gledam a ona mi objasnjava sta je suraken...
:D :D. I šta je Suraken? :D
mya_7920
07.03.2009, 15:30
Mi nismo :rofl::rofl:
nije suraken nego shuriken http://i225.photobucket.com/albums/dd241/Ananiel/shuriken.png , ali nisam ja ja sam tad vec doma bila :)
ok. ajmo redom.
1. ko je damjan?
2. ko je iza ovog nicka imejl ili kako već (sad već zaboravih)
3. meni je bilo super ako se izuzmu kreteni koji su me gnjavili i hvatali za guzicu :mad::mad::mad:
a damjan je jedan nježni dečkić koji svojom fizionomijom uvelike podsjeća na susu:smilielol5:
jel ti strgala znak ili je tek krenula u akciju? :P
Awia: Damjan je mitsko stvorenje, nitko jos nikad nije dokazao njegovo postojanje iako mnogi tvrde da su ga vidjeli na parkiralistu u 5 ujutro... Cak ne mozeo niti njegov profil naci na forumu :(
kakva je njegova fizionomija?
izgleda li humanoidno?
Paramecium
07.03.2009, 17:40
Jeeej! Evo otvorija mi se forum napokon! :p
Ja ću samo reć da san totalno zadovoljan, naplesa san se ka idiot. :hurray:
Zbog toga je doduše patilo slikavanje pa iman nešto manje sličica nego bi očekiva :D
Aw: Ima neke odlike reptila, i izgleda neuredno, prljavo i pijano..
Ovo sa slikama mogu samo jedno reci.. Kako se zna da je tulum bio predobar? Kada nigdje nema slika! To znaci da su svi bili toliko uzivljeni u tulum da im nije padalo na pamet da remete svoj uzitak vadeci fotic :)
koje to odlike reptila? mislim, možda ga uspijemo identificirati? :D
ivan0908
07.03.2009, 17:54
nije strgala znak, ali bila je toliko pijan da ja nisam mogao vjerovat
nisam znao da awia ima dobru guzu, da jesam dosao bi ranije na tulum
nisam znao da awia ima dobru guzu, da jesam dosao bi ranije na tulum
:eek:
well, u raspravu o svojoj pozadini ne ulazim jer je to apsolutno subjektivno.
eee samo da se sjećam koji su me hvatali nebi se baš lijepo proveli. uglavnom večer pamtim po vrlo neodgojenim likovima koji si uzimaju za pravo da te svagdje hvataju i da ti nedaju prolazit. e i dobacuju vrlo neumjesne komentare. znam da takvih uvijek ima al ovdje ih je baš puno bilo :(
ivan0908
07.03.2009, 18:02
awia ne brini nisam ja jedan od tih, ja sam fini decko...
ivan0908
07.03.2009, 18:08
cak pitam mamu smijem li curi dat pusu i broj mobitela :D
Paramecium
07.03.2009, 18:28
Ima awia pravo, i mene je bija neko pipa isto :D
mya_7920
07.03.2009, 18:38
Hahahahahahaa, muško? :rofl::rofl:
padobranka
07.03.2009, 18:47
ok, kakvi su to ljudi ovdje na forumu? :D
awia ne brini nisam ja jedan od tih, ja sam fini decko...
i malo mlad :smilielol5:
neznam zašto al imala sam feeling da su neki od takvih bili padobranci. a neki su možda forumaši. nemam blage.
vexsacrtom125
08.03.2009, 15:47
Damjan je onaj lik sa kravatom koji se uzasno napio, i motao se oko daj5 tima, na kraju pogubio sve stvari, i pricao bez prestanka...
Ok, jel ja imam doma onda Susinu ili Damjanovu kravatu? :rofl:
vexsacrtom125
08.03.2009, 15:48
a zasto ti nisi dosla?
vexsacrtom125
08.03.2009, 15:58
Mya je izgubila novčanik pa ga tražila i ovaj nas čekao 10 min.
njezina torbica je bila u mom ruksaku pa joj je novčanik ispao iz nje i ostao u ruksaku :rofl:
Ok, jel ja imam doma onda Susinu ili Damjanovu kravatu? :rofl:
susinu
padobranka
08.03.2009, 17:25
a zasto ti nisi dosla?
ne znam di bi se svi strpali kod dade :D ma prijevoz mi je problem. da nisam imala drugi dan faks onda bi ostala do jutra pa s prvim busom doma.
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.