Pregledaj punu verziju : Putovanje - Milano/Verona - komentari
Ova tema je namjenjena za ostavljanje komentara vezanih uz putovanje
Iskoristit ću ovu temu i napisati prvi komentar :).
Eto ljudi, htjeli ste Milano, dobili ste ga :). U početku sam bio skeptičan u vezi Milana no sad dok sam istraživao mi se sve više sviđa! Bit će ludnica! Ovo je uistinu eskluzivni grad pun sadržaja - za svakog ponešto. Moguće je razgledavati grad te uživati u prekrasnim građevinama od kojih je najpoznatija katedrala. S druge strane cure će moći obaviti predobar šoping te će biti zbog toga sigurno jako zadovoljne. Da dečki ne bi bili zakinuti, tu je poznati stadion Milana. Na kraju dana možemo izaći van. Po pričanju ima pre dobrih klubova. Ukoliko smo umorni možemo ostati i po sobama se družiti :).
U povratku ćemo neko vrijeme provesti u Veroni. Osobno sam bio tamo i mogu reći da je prekrasna!
Od srca sve pozivam jer mislim da će biti fenomenalno! Cijena od 990 kn i nije velika s obzirom na eskluzivitet Milana. Pozivajte što više ljudi. Ukoliko će nas više ići (2 autobusa odnosno 90) ćemo dobiti i dosta nižu cijenu.
Što se tiče nadoplate, zdravstveno osiguranje preporučam da uzmete. nije skupo a nedaj bože da zatreba, dobro ga je imati. Doručak je malo skuplji ali mislim da možemo bez njega. Svatko će imati neke grickalice ili čokolade te može to pojesti. Možemo pojesti nešto i u gradu te uštedjeti.
mya_7920
03.02.2009, 12:00
Weeeee :hurray:
Doručak je definitivno preskup, to ćemo radije vani :D Ja već javila da dolazim :hurray:
padobranka
03.02.2009, 12:08
slažem se s mayom oko doručka. ni ručak me ne može koštat 9 eura, a kamo li tek doručak. koliko bi toga čovjek morao pojest za 9 eura? :)
mya_7920
03.02.2009, 12:13
Ne puno vjeruj mi :) Ali za doručak je puno. Mi u Trstu pizzu (njihovu kao veliku jel iliti pola naše) platili 6€ + napojnica + kola 2-3€.
padobranka
03.02.2009, 12:21
u bergamu sam prošle godine ručak platila 4 eura, a pizzu isto toliko.
mya_7920
03.02.2009, 12:29
A možda smo mi onda ošli u fensi restoran :) Ko bi znao...
vidjet ćemo za cijene. Možemo si jendom priuštiti nešto bolje a ostalo jesti po fast foodovima il tak neš. Smislit ćemo nešto :)
:( ja nemrem ic :( buuu a bas bi htjela :(
:( ja nemrem ic :( buuu a bas bi htjela :(
Pa zašto ?
na skijanju sam od 5. do 14. :(
na skijanju sam od 5. do 14. :(
Heh :(. Baš za jedan dan :(.
Šteta. Nadam se da će biti još prilika :)
izvanredni studenti se isto mogu pridruzit?
izvanredni studenti se isto mogu pridruzit?
Naravno :) svi su studenti dobro dosli :)
Kolika je vjerojatnost da se okupi i tih 40ak ljudi? Da ne bude da su skoro svi zainteresirani, a na kraju većina odustane zbog ovog ili onog razloga... Cijena generalno nije velika, al za studentski džep nije baš ni za podcijenit - pogotovo jer treba računat i na dodatni džeparac! Reče mi frendica da bi išla, priupitat ću još nekoliko kolega, samo da se cijena drastično ne mijenja. Nadam se da će bit nešto od svega... :)
Ništa nemožemo garantirati. Sve ovisi o odazivu ljudi. Ja očekujem da ćemo skupiti 45 ljudi. No bilo bi dobro da se svi maksimalno potrudimo i pozovemo prijatelje.
Jer ako bi skupili 90 (što nije teško) bi dobili još jeftinije :).
Budemo preko weba jako promociju radili. Danas smo i plakate iztiskali pa ćemo malo poljepiti po faksevima. Nadam se da neće biti problema ili da će cijena biti čak niža ali ništa ne možemo garantirati.
Ostaje jedino da se svi maks potrudimo :)
Dobro gdje su sad svi ti ljudi koji idu na putovanje :) :) Ja jedva cekam da krenemo!! Wouuu! To ce biti takav tulum!! 3 dana daj5 partija!!!! :)
mya_7920
09.03.2009, 01:59
Razgledavanja!!!!!
:D
Ja sam tu :) Moram se počet pakirat. Kaže prognoza da će bit 17-18°C :hurray:
Btw, jel vi mislite kakav alkohol kupovat ovdje?
Moram se počet pakirat.
4 dana unaprijed? :eek:
mya_7920
09.03.2009, 02:06
:eek::eek: Inače se pakiram mjesec dana unaprijed! :rofl:
A moram i lovu zbrojit da vidim koliko moram mjesta ostavit prazno za kupljene stvari :D
Za rasprave prijavljenih molim sve da pišu u forumu
http://www.daj5.com/forumdisplay.php?f=2042
kako bi se ovdje izbjegla gužva a nama postigla preglednost :)
padobranka
12.03.2009, 20:38
ljudi, sretan put!!! neću vam poželjeti dobru zabavu jer znam da će toga biti. slikajte što više. nadam se da ćete se zaletit do san sira :) mi ćemo čuvat forum ovih par dana tak da nema brige :D
Baš se pakiramo. Veliko je uzbuđenje prisutno ! :).
Čuvajte nam daj5 :)
Svima koji idete želim sretan put!
Forum je u međuvremenu u sigurnim rukama :)
mya_7920
12.03.2009, 23:22
nadam se da ćete se zaletit do san sira :)
Nadam se i ja :hurray:
evo sa zakašnjenjem...nadam se da se već dobro zabavljate:D
Ee bilo je loodo :) :) :) :) ocem opet sutraaaa!!!! (samo da se naspavam prvo kojih 15 sati). Vrlo uspjesno je probijen led!!!! :)
mya_7920
16.03.2009, 00:37
Aaaaaaaaaaaa!! Koji brutalan vikend :D:D
Predobro!!!
(Pozdrav mom cimeru ;) Odmah na net, ha? :p)
Nisam mogao izdrzati a da malo ne zavirim cimerice :) :) Al sad idem pit caj i oporavljat se od ludiranja!!! :) Pa pozzz do sutra kad bumo im detaljno objasnili kolko je dobro biloo :)
mya_7920
16.03.2009, 00:59
Hmmm ne baš predetaljno ;)
Mene juha dočekala doma. Mama me voli :D Juha!
Laku noć. A vi ostali, neka vam stvarno bude krivo :):)
vec nam je krivo, a vi kad odspavajte pricajte i hocemo slike :hurray:
mya_7920
16.03.2009, 01:10
Naravno :) Samo kad se konačno dogovorimo kako ih šeramo :)
Vas dvoje ste ludi!
Odmah na net ajme ajme.
Odkud vam snage :D :D.
Bilo je pre pre dobro. Ja isto nestignem sad previše prepričavati jer žurim doktorici :D.
Slika ima jaaaaaaaaaako puno. Bilo je valjda 20 fotića i svi stalno škljocali :D.
Napraviti ćemo nekakvi best off te staviti tu :)
mya_7920
16.03.2009, 20:51
Vidi se tko ima najviše energije :)
Ili možda ne :D
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.