PDA

Pregledaj punu verziju : Putovanje - Milano/Verona - pitanja i odgovori

aki
03.02.2009, 11:03
Bilo kakva pitanja u vezi putovanja stavljajte ovdje. Pokušavati ćemo vam što prije odgovarati na ista!

aki
04.02.2009, 12:29
Par osoba me već pitali u vezi pozivanja svojih prijatelja pa ću napisati tu nadopunu obavijesti za sve :).

Slobodno pozovite svoje prijatelje. Možete doći sa njih 10 :). Bitno je samo da su studenti!

Dapače, poželjno je da pozivate prijatelje. Ako bi uspjeli skupiti veće društvo (90 ljudi) bi čak cijenu spustili i svi prošli jeftinije

Bleak
04.02.2009, 14:02
Jel li to taj hotel? http://www.accorhotels.com/gb/hotel-1135-ibis-milano-ca-granda/index.shtml

aki
04.02.2009, 15:24
Jel li to taj hotel? http://www.accorhotels.com/gb/hotel-1135-ibis-milano-ca-granda/index.shtml

Da

pepy
08.02.2009, 15:23
koliko ljudi zasad ide, da li su to ljudi s našeg faksa?( FPZG-a) Što se mene tiče, išla bi vrlo rado, al s nekim koga barem donekle znam...dobila sam dozvolu od svojih, to mi je nagrada za ispite....jeeej, nadam se dobrom izletu!!! ;)

aki
08.02.2009, 15:49
koliko ljudi zasad ide, da li su to ljudi s našeg faksa?( FPZG-a) Što se mene tiče, išla bi vrlo rado, al s nekim koga barem donekle znam...dobila sam dozvolu od svojih, to mi je nagrada za ispite....jeeej, nadam se dobrom izletu!!! ;)

Neznam točan broj prijavljenih jer su prijave tek počele. Na facebooku piše:
30 sigurnih. više od 100 možda.

Mogu ići bilo koji studenti no prvenstveno idu oni sa daj5 fakseva među kojima je FPZG-a.

Što se tiče poznatih, pitaj prijatelje da idu s tobom. Idealno bi bilo da ipak imaš nekog sa sobom :). Velike su šanse da ćeš sresti nekog no sigurno je sigurno :)
Kod večine je slučaj da će ići sa par prijatelja a da druge ne poznaju. A onda ćemo se upoznati na putovanju i družiti svi zajedno i sl. Ja sam bio na jednom sličnom putovanju gdje sam išao sa 3 prijatelja. bilo nas je 50 mislim i nisam nikog znao no do kraja puta sam većinu znao i bilo je predobro. Nije da će se svi međusobno znati osim tebe nego svi znaju samo par ljudi pa se upoznaju s vremenom :)

aki
08.02.2009, 15:49

Inaće, saznao sam prije par dana da hotel ima 3 zvjezdice i da je odličan :)

mili vanili
08.02.2009, 21:53
Neznam točan broj prijavljenih jer su prijave tek počele. Na facebooku piše:
30 sigurnih. više od 100 možda.

Mogu ići bilo koji studenti no prvenstveno idu oni sa daj5 fakseva među kojima je FPZG-a.

Što to znači prvenstveno oni s daj5 fakseva? U kojem slučaju ne bi mogli oni s drugih fakulteta?

mya_7920
08.02.2009, 22:10
A vjerojatno ako ne bude dovoljno ljudi za drugi bus ili tako nešto... Ali to će ipak aki znat bolje..

(Tvoj nick mi je poznat s forum.hr :):))

aki
09.02.2009, 00:07
Što to znači prvenstveno oni s Daj5 fakseva? U kojem slučaju ne bi mogli oni s drugih fakulteta?

Ma može ići bilo tko. Samo da su studenti :).

No većina će biti s daj5 fakseva jer se putovanje promovira preko daj5-a na kojem su većinom ljudi s daj5 fakseva :)

mili vanili
09.02.2009, 13:20
:hurray:

A vjerojatno ako ne bude dovoljno ljudi za drugi bus ili tako nešto... Ali to će ipak aki znat bolje..

(Tvoj nick mi je poznat s forum.hr :):))

Da, i meni tvoj. :) :) Nadam se da ćemo se upoznati na putovanju... :cool:

mya_7920
09.02.2009, 15:43
E Aki ovak... :) Pričala sam s frendicom sad i ona ima milijun pitanja... Cura je s FER-a (vjerojatno je i znaš :D) i nije registrirana ovdje.. I sad, jel se ona baš mora ovdje registrirat da bi se mogla prijaviti na onaj obrazac koji si postao ili to može napraviti nekim okolnim putem?

Ugl, ona zna par ljudi koji bi htjeli ići, a da nisu studenti. Je li stvarno obavezno biti student, i zašto? Postoji li mogućnost da oni idu ili ne?

I za kraj, što je s plaćanjem? Ako je rok 15.2. za uplatiti barem dio - to je ova nedjelja. A niti banke niti agencija tad ne rade tako da ispada da je rok u biti petak. Jer kad se ispuni onaj obrazac za prijave, piše da ćete prijavljene kontaktirati u roku od 48 sati, a mene još nitko nije ništa pitao :) Dakle, kako platit i stvarno do kada? Tipa jel moguće nakon 15. platit sve od jednom u gotovini ili se barem nešto treba uplatit ovaj tjedan?

I koliko je prijavljenih ljudi? Ono na FB nemoj uzimati zdravo za gotovo jer su neki moji to potvrdili tek toliko da potvrde...

aki
09.02.2009, 17:18
E Aki ovak... :) Pričala sam s frendicom sad i ona ima milijun pitanja... Cura je s FER-a (vjerojatno je i znaš :D) i nije registrirana ovdje.. I sad, jel se ona baš mora ovdje registrirat da bi se mogla prijaviti na onaj obrazac koji si postao ili to može napraviti nekim okolnim putem?

Ugl, ona zna par ljudi koji bi htjeli ići, a da nisu studenti. Je li stvarno obavezno biti student, i zašto? Postoji li mogućnost da oni idu ili ne?

I za kraj, što je s plaćanjem? Ako je rok 15.2. za uplatiti barem dio - to je ova nedjelja. A niti banke niti agencija tad ne rade tako da ispada da je rok u biti petak. Jer kad se ispuni onaj obrazac za prijave, piše da ćete prijavljene kontaktirati u roku od 48 sati, a mene još nitko nije ništa pitao :) Dakle, kako platit i stvarno do kada? Tipa jel moguće nakon 15. platit sve od jednom u gotovini ili se barem nešto treba uplatit ovaj tjedan?

I koliko je prijavljenih ljudi? Ono na FB nemoj uzimati zdravo za gotovo jer su neki moji to potvrdili tek toliko da potvrde...

Kolko pitanja imaš :).

Bilo bi dobro da se rega ovdje. Možda otvorimo neki privatan forum za putovanje di bi stavljali sve žive informacije i sl pa da može i ona vidjeti. TO joj 2 min posla :).

Ne studenti u pravilu ne bi trebali ići s nama na putovanje. No to nije strogo pravilo. Ovisi tko su. Ako su taman završili faks ili ako su naših godina a nejdu na faks ili ako su maturanti bi se vjerojatno nešto dalo dogovoriti. Javim se na PM da vidimo što možemo napraviti

Ti si se javila prva i prije neg su započele službeno prijave pa smo ti zaboravili poslati poruku. Sori. Dobit ćeš ju sada.

Oko uplata se moram još čuti u agenciji. Vjerujem da će se moći početkom idućeg tjedna.

Još dogovaramo načine plaćanja te ćemo vas obavijestiti. Stavit ćemo obavijest tu na forum a dobit ćete i PM. Bilo bi dobro samo da redovito svi svračate kako bi saznali sve na vrijeme :)
Ali računajte da će sada trebati uplatiti dio a ostatak do cca. 15 dana prije putovanja (ako plaćaš gotovinom) no možeš ti i sve odmah. Kako ti paše :).

maxi_vrganj
10.02.2009, 23:13
što je s većerom

aki
10.02.2009, 23:21
što je s većerom

Večera nije uključena u aranžmanu.

Možemo sami otići negdje nešto pojesti što nam paše :).

Ili možemo kupiti u dućanu nekog materijala za jest pa pojesti u sobama. TO je zasigurno najjeftinije.

Ugl, to po dogovoru :).

Ne brinite, nećemo biti gladni :)

maxi_vrganj
11.02.2009, 13:26
dobro u kranjnjem slučaju ima Mc na svakom čošku koliko čujem :hurray: :hurray: :party:

aki
11.02.2009, 15:05
dobro u kranjnjem slučaju ima Mc na svakom čošku koliko čujem :hurray: :hurray: :party:

Hehhe, baš to :)

maxi_vrganj
12.02.2009, 15:09
čuj nisam dobio obavijest na mail nikakvu kaj ću sada???

aki
12.02.2009, 15:30
čuj nisam dobio obavijest na mail nikakvu kaj ću sada???

Kakvu obavijest?

maxi_vrganj
12.02.2009, 15:42
gdje platiti aranžman i kada :(

aki
12.02.2009, 15:46
Nismo još poslali. Očekujte obavijest preko vikenda. A rok će vjerojatno biti sredinom tjedna.

Poslati ćemo vam poruku sa svim detaljima dakle za par dana.

Nadam se da vam to neće biti pre malo vremena za organizirati se. Pokušati ćemo ponuditi što više opcija da vam bude što lakše.

maxi_vrganj
12.02.2009, 15:55
tnx very much:grouphug: