Pregledaj punu verziju : daj5 blog
Nova ideja daj5 tima :).
Postoji mogučnost ugradnje blogova u daj5 portal. To znači da bi svaki registrirani član mogao imati svoj blog. nebi trebalo ništa se nanovo registrirati već se prilikom registracije odmah dobije i blog. Postoji link za pristup blogu te se onda tamo dodaje novi teskt i slično.
Blog je javno vidljiv tako da možete prijateljima dati link i sve.
Pitanje je:
Biste li to koristili?
Vjerujemo da nebi to svi koristili, no ako bi i mali postotak ljudi to koristilo bi imalo smisla to ugraditi.
Stavio sam anketu pa bih molio da se izjasnite :)
padobranka
17.12.2008, 22:21
zanimljiva ideja. pošto nemam nijedan blog nigdje, vjerojatno bih ovdje to koristila. ak bi imala kaj pametno za napisat :)
mya_7920
17.12.2008, 22:24
Noup. Već previše stvari dijelim s ljudima po forumima. :D
vexsacrtom125
17.12.2008, 22:46
dobra ideja, ionak mi je daj5 druga postaja kad napadam mozzilu (nakon gmaila) tak da bi ga vrlo vjerovatno koristila :)
Pa zanimljivo,ali imamo dosta sadržaja već.
Sad neželim ispast neuk,ali postoji li vjerojatnost da se zbog toga možda forum uspori?
Neće se usporiti. Odnosno bude ali možda za jednu milisekundu što je neprimjetno :).
Naime to su dva potpuno odvojena sustava iako su integrirana. Kad koristiš forum, prikazuje ti se samo forum a ne i blog. Prikaže se samo broj blogova korisnika ili tako nešto. Što znaći da nema nekih dodatni elemenata koji bi usporavali.
A kad čitaš blogove, ne koristiš forum tako da nebi niti blog bio spor.
:willy_nilly: ne znam , ja blogam vec godinama, ali anonimno, ne znam koliko bih bila revna i otvorena da nije tako, ovdje nisam anonimna tako da stvarno ne znam bi li koristila :o
Trenutno je situacija otprilike: 3 korisnika bi blogalo, 7 korinsika nebi. Što mislim da je ok rezultat. Ovu opciju sigurno neće svi koristiti.
Pričekajmo još malo da čujemo još neke komentare :)
Neće se usporiti. Odnosno bude ali možda za jednu milisekundu što je neprimjetno :).
Naime to su dva potpuno odvojena sustava iako su integrirana. Kad koristiš forum, prikazuje ti se samo forum a ne i blog. Prikaže se samo broj blogova korisnika ili tako nešto. Što znaći da nema nekih dodatni elemenata koji bi usporavali.
A kad čitaš blogove, ne koristiš forum tako da nebi niti blog bio spor.
Ako je tako...onda ok....ja sam za.Ali nisam za da neki ljudi sad pišu od svemu i svačemu o svom životu (jučer sam bila na pizzi....joj kako je super bila, bila sam vani joj kako je bilo super)
Bilo bi dobro da se esejistički blog piše,o bilo kojim temama(vezano za fax, knjigu,aktualna događanja i sl.)
Po meni bi ovakva vrsta bloga bila idealna.
Ako je tako...onda ok....ja sam za.Ali nisam za da neki ljudi sad pišu od svemu i svačemu o svom životu (jučer sam bila na pizzi....joj kako je super bila, bila sam vani joj kako je bilo super)
Bilo bi dobro da se esejistički blog piše,o bilo kojim temama(vezano za fax, knjigu,aktualna događanja i sl.)
Po meni bi ovakva vrsta bloga bila idealna.
Mislim da nemožemo birati temu ljudi koji pišu. Ona bi trebala biti po njihovom izboru. A na nama je da biramo blogove koje pratimo. oni koji ti odgovaraju, njih pratiš i čitaš, a oni koji ti neodgovaraju ne čitaš.
Moj bi vjerojanto bio o daj5-u. Nešto kao planovi, dojmovi i slično :). Pa tko voli nek izvoli :)
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.