Pregledaj punu verziju : Kako ste saznali za daj5 ?
Kako ste saznali za daj5, odnono što vas je dovelo ovdje?
Ovo vas pitamo kako bi saznali kako najbolje obavještavati ostale o daj5 forumu.
Dapaće, svi komentari, prijedlozi na ovu temu su i više nego dobro došli :)
Hrpa letaka je na faksu. Stvarno HRPA. Zapravo, toliko ih je tamo da se moraš registrirati.
Ne žurite. Ljudi će pomalo dokapavati jer već postoje google grupe, forumi... Bolje da računate na osvajanje srca novih generacija, stari će se teško prebaciti.http://www.vocinelweb.it/faccine/speciali/pag2/39.gif
einstein
13.06.2008, 23:07
Stvarno ste dosta reklamirali forum. Inaće nevolim reklame, ali smatram da je forum odličan i jako koristan pa potpuno podržavam kampanju. Isto se nadam da će što više ljudi saznati za ovaj forum i doći na njega. Svaka čast kolegama na trudu.
Ja sam isto doprinjeo pozvajući prijatelje na forum hehe :)
Pridruzujem se cestitkama! ovako nesto je zbilja potrebno, a do inormacija sam dosao na forumu.hr !
Svaka cast zasluznima
mya_7920
14.06.2008, 21:57
Fejsbuk.
Kod nas na faksu nema letaka. Ili sam ja samo prerijetko na faksu? :D
Fejsbuk.
Kod nas na faksu nema letaka. Ili sam ja samo prerijetko na faksu? :D
Djelilo se i na vašem al bit će da tad nisi bila na faksu :D. Al glavno da si saznala prek fejsbuka pa ti nije trebao letak :)
mya_7920
14.06.2008, 22:13
Djelilo se i na vašem al bit će da tad nisi bila na faksu :D. Al glavno da si saznala prek fejsbuka pa ti nije trebao letak :)
To govori da sam više na FB nego na faksu. http://www.pic4ever.com/images/greenstars.gif
preko degiorgija...dobih pm
al dobar je forum, sviđa mi se, samo što eto još uvik samo pričamo gluposti al eto... valjda će bit i korisnih tema :D ( a ako i ne opet dobro hehe)
Nda pridruzujem se "hrpetini letaka" ali ne na faksu, nego na stepenicama ispred faksa XD
Ruža Hrvatska
16.06.2008, 19:10
I ja isto saznala preko face-a :D...
Ruža Hrvatska
16.06.2008, 19:11
I ja isto saznala preko face-a :hurray:...
Krijesnica
16.06.2008, 19:39
Ja uopće nisam vidjela letke, naletih na link na forum.hru. :)
mya_7920
16.06.2008, 20:00
I ja isto saznala preko face-a :hurray:...
Jesam ti ja poslala pozivnicu? :D
Pamtim ko zlatna ribica. :rolleyes:
Marinac89
25.06.2008, 14:33
frend me pozvao da dodem...i evo me :hurray:
Facebook..:hurray::hurray:
vidim da je vecina saznala preko fejsa!:)
shelby-eleanor
27.06.2008, 09:15
od toliko spama po netu i reklama ne mozes ga NE uocit.. ccc ;)
Vidio sam link na forumu hr. Obzirom da sam apsolvent već 4 godine i da sam jako ispao iz štosa očekujem puno od ovog foruma.
molekulica
01.08.2008, 16:14
Preko facebooka sam našla i odmah se odlučila regati. svaka pomoć na početku studiranja je dobro došla a i upoznaju se novi ljudi
ja sam saznala tak da sam u google trazila neki forum o faksu i naletila na link :D
forum.hr
regala se i bilo je sve pusto.. nigdje ničeg.. i nije me bilo neko vrijeme..
vratim se - i oduševim se.. puno info..zahvaljujući moderatorici ;)
vječna studentica
21.08.2008, 12:00
facebook... a šta drugo? ;))
Napravio sam novu raspravu sa novim odgovorima u anketi. Ova rasprava je bila započeta u vrijeme postojanja samo PMF-a, pa su odgovori specifični za taj faks. Nova rasprava je predviđena za sve te bih vas molio da nastavite pisati i glasati u novoj raspravi kao što ste ovdje. Hvala
Link na novu raspravu:
http://daj5.com/showthread.php?t=688
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.