Pregledaj punu verziju : Napredni upload materjala - privitci
Dosta vam je skidanja materjala sa nekih stranica poput rapidshare i sličnih? daj5 ima rješenje. daj5 je uveo sustav privitaka. Svaki korisnik uz post može dodati privitak koji može biti bilo što. Primjerice može biti skripta u PDF formatu, predavanja u PPT formatu, slika rješenja zadatka iz domaće zadaće ili seminar u DOC formatu.
Ako neki format nije podržan a želite ga, javite se i dodat ćemo ga :).
Uglavnom, korisnik doda materjal kao privitak i svi ga vide i mogu preuzeti. Postupak traje par sekundi i vrlo je jednostavan.
ronhil super
05.02.2009, 21:00
hvala
maxi_vrganj
10.02.2009, 23:29
hvala
mateja.mirkov
24.02.2009, 09:25
moze li netko meni dati lozinku za predavanja iz FIM-a i biokemijskog inzenjerstva pa si ga mogu i sama skinuti...? ha?!
vexsacrtom125
24.02.2009, 12:00
moze li netko meni dati lozinku za predavanja iz FIM-a i biokemijskog inzenjerstva pa si ga mogu i sama skinuti...? ha?!
hm, lozinka? možda nemaš pristup jer nisi te predmete odabrala da ih slušaš (ideš pod "Moji predmeti" i tamo odabereš) ili možda nemaš pristup jer nisi upisala broj x-ice (ne znam na kojem je stupnju realizacija ovoga)
ma jel ima uopće tu kakve koristi od tebe? :P
tražim poslovne financije...nisu bas prerevni ovi moji ekonomisti -.-
a i skripte su na nivou vrtića za ekonomiste...
mya_7920
03.11.2009, 23:37
Kolegice, kome se točno obraćate? :?
ma jel ima uopće tu kakve koristi od tebe? :P
tražim poslovne financije...nisu bas prerevni ovi moji ekonomisti -.-
a i skripte su na nivou vrtića za ekonomiste...
...gdje je problem?!?!
...za poslovne financije barem ima puno skripta, pitanja i rješenih zadataka na forumu!!!
...kolegice kaj vi konkretno tažite?!?!
...jer ako tražite zlatno tele (jedinstvenu skriptu), teško da ćete igdje to naći, jer poslovne su jedan jako zariban predmet, posebno teorija
...a sve što vam sad pišem nalazi se upravo u podforumu poslovne financije!!!
:)
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.