Pregledaj punu verziju : Otvoren podforum za buduće brucoše
Kao što ste neki možda već primjetili, otvorili smo podforum za buduće brucoše. Rječ je o podforumu čije su kategorije posložene po prijemnima.
Cilj je da srednjoškolci a i ostali koji ove godine misle upisati PMF se mogu zajedno pripremati za prijemni. Mogu razmjnejivati rješenja zadataka sa prijašnjih prijemnih, razmjnejivati skripte i zadatke, a i postavljati si pitanja vezana uz gradivo te tako bolje naučiti.
Kako bi korisnik vidio forume prijemnih, treba prilikom registracije staviti da je budući brucoš ili naknadno u korisničkim postavkama (http://www.daj5.com/usercp.php) naznačiti da je budući brucoš.
Ukoliko znate ljude koji se pripremaju za prijemne, javite im te time pomognite u pripremama!
Marinac89
26.06.2008, 15:44
kolko ja vidim, podforum brucosi postoje al nema nikakvih topica, a izgleda da ih se ne moze ni napraviti pa me zanima jel je to u funkciji jer posto su prijemni uskoro, dobro bi dosao taj podforum za nas :)
Postoji i trebalo bi raditi. Na nekim prijemnima ima već topica i provjereno radi tako da bi trebalo i drugdje.
Jesi izabrao koji prijemni te zanimaju u moji predmeti (http://daj5.com/predmeti.php) ?
A nažalost nema puno topica jer malo budućih brucoša zna za ovaj forum. No nekih ima i postavli su par pitanja na koja im je odgovoreno što znaći da je bar male koristi bilo :)
Marinac89
26.06.2008, 18:36
aha, evo skuzio sam
ali nema jos nikoga tam :(
inace, dobra je zamisao foruma al sumnjam da ce biti edukacijsko-informativni kao sto je cilj, kolko zabavni
Ma sve je stvar količine ljudi na forumu. zabavan dio najviše ljudi gleda (svi faksevi) pa i najviše ljudi sudjeluje u raspravama pa je sigurno trenutno i najuspješniji. S druge strane, predmete manje ljudi sluša, a i oni koji slučaju još uvjek dobar dio njih nezna za forum. Da dobro zaživi se svi maksimalno moramo truditi te će se sve više i više ljudi svdjeti ideja te će oni dalje sami prijatelje dovesti. Sve je stvar truda :). A i sad već završava lagano semestar te su neki već dali sve što su mislili u ovom roku pa ih trenutno niti ne interesira ovaj "korisni dio".
Marinac89
26.06.2008, 18:57
ah da, jos samo mi moramo pisati te prijemne i ko je sve redovno obavio, moze se pokupit na more :D
Ti si budući brucoš? A ja sam shvatio da si student PBF-a koji se samo interesira kako pomoći budućim brucošima :).
Onda slobodno stavi bilokakva pitanja u taj forum. MOže biti pitanje za bilokojom informacijom, pitanje u vezi određenog djela gradiva za prijemne, ili o konkretno nekom pitanju sa prijašnjih prijemnih. Ima dosta studenata i neki prate taj forum pa će ti netko zasigurno odgovoriti !
I nakraju:
Sretno na prijemnom !!! :hurray:
Marinac89
26.06.2008, 19:16
hehe hvalaaa :)
vec sam ih pitao dost toga u ostalo>pbf>Prvi post i napravio sam topic koji smjer odabrati tak da sam zadovoljan tim dijelom.
vec im postajem dosadan s pitanjima tak da cu napraviti malu pauzu sta se toga tice i primit se knjige :D
Ma samo ti dosađuj :). Ima puno PBF-ovaca pa nemoraju uvjek isti odgovarati :). Jeidno što to nije idealno mjesto, pa ćemo ti vjerojatno premjestiti postove u raspravu budućih brucoša. Ugl, eto, dobio si dosta pomoći, pa zato pozovi i prijatelje koji se pripremaju za PMF/PBF/EFZG pa da i njima pomognemo :)
Marinac89
26.06.2008, 19:46
aha, mozes, tam je pocela rasprava jer se jos nisam bas snalazio po forumu, a sada samo spamamo u tom topicu:smilielol5:
mislim da je doslo par ljudi jer stalno saljem bulletine po spejsu:D:D
Evo premjestio sam sve u forum za buduće brucoše.
http://daj5.com/forumdisplay.php?f=718
Puno tema sam napravio jer ste puno tema dotaknuli. Vjerujem da će i drugima teme biti jako korisne. Također sam namjestio da svi studenti vide te forume pa mogu redovito odgovarati na pitanja.
Uglavnom, sretno !!!
Marinac89
29.06.2008, 14:27
Evo premjestio sam sve u forum za buduće brucoše.
http://daj5.com/forumdisplay.php?f=718
Puno tema sam napravio jer ste puno tema dotaknuli. Vjerujem da će i drugima teme biti jako korisne. Također sam namjestio da svi studenti vide te forume pa mogu redovito odgovarati na pitanja.
Uglavnom, sretno !!!
e bravo...upravo sam ti na to zelio ukazati da podforum za buduce brucose nece biti od velike koristi jer studenti neme imati pristup u njega jer nisu odabrali 'buduci brucosi'
i svidaju mi se kak si to sada uredio :D:D
i jel ima kojih izvanrednih brucoša??
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.