Pregledaj punu verziju : Kako vam je bilo?
Prošao je prvi party!
Mi organizatori smo jako zadovoljni a nadam se da ste jednako i vi.
Pala je kiša i nije ni to spriječilo da bude taman ljudi :).
Cijenili bi kada bi napisali svoje dojmove kako bi sljedeći puta znali što je dobro bilo, što treba popraviti i slično :)
jackdamiels
07.11.2008, 10:27
Pa kad si ti prije to postao, svaka cast.:cool:
Meni osobno ,ako cu biti iskren, Tulum je bio za 8 u skali od 1-10 , osim mozda poslje pola 3 kad su pocele " da je duša od papira" . ali sve u svemu jako zabavno. Da i ambijent mi je super i kolicina ljudi je stvarno bila optimalna u sto sam pomalo sumnjao prije tuluma, buduci da sam procitao da nutra stane 500 ljudi. Naplesao se ko ludak da sam zaboravio uopce doc do daj5 tim stola na pocetku, a kasnije nisam ni znao gdje je, sta ste svi nestali ili?:):cool:
kiki-guzda
07.11.2008, 11:54
ma loodiloo..:D
samo je nekako...proletio...
kako kazu,u dobrom drustvu vrijeme leti?? :D
mya_7920
07.11.2008, 11:59
Znači bilo je dobro kasnije? Ja bila prisiljena otići nakon nekog vremena, idući put ne vodim ovog mrguda sa sobom. :D
Al je cuga skupa brate mili...
jackdamiels
07.11.2008, 12:19
Al je cuga skupa brate mili...
Prvi sok :
Dva jegera , pitam hostesu, a ona ce ja ne nosim pice (glavno da nosi minicu). Dode konobar i naravno donese pice sa tri prsta u zraku(30 kn), zatim dode hostesa i bacam ja dva puta kocke i moja srece na djelu 1+2, 1+3, samo kimne glavom u znaku pusiona. Baca cura (kao zene nemaju srece) iz prve dobitak, i sad se sepuri s novim jager gacicama.
Drugi sok:
Posto pleso ko lud, a od jegera se ne mozes napojit, odem ja do sanka i kazem jedan jeger i koja piva imate. Nabroji on svakojaka cudesa koja ne znam ni ponovit, i uzmem ono sta sam jedino prepozno u tom dumbusu Stella. Kad me presjeklo od nogu do glave Stella 25kn, pa to mi je sat vremena krvavog istovaranja kontenjera na carini Jankomir.Kasnije sam saznao u kuloarima da je Prima 12, pogadate nju nije spomenu konobar. Ali jednom se zivi i jednom je prvi daj pet party.:):cool:
Drago mi je da vam se sviđalo :).
Cuga je bila malo skuplja ali su jeger i prima bili na akciji, tako da se dalo popit i bez bankrota :):
A pokloni su od hostesa bili predobri. Za gačice nisam ni znao :D. Al su nama dale neke ko male jastučiće.Presavineš ih na jendom mjestu i onda se strašno zagriju (nemam pojma kak) i budu jako topli nekih 10-15 min. I onda ih skuhaš u toploj vodi pa možeš ponoviti. Predobro za po zimi :).
Uglavnom, nisam se ni zahvalio u ime organizatora svim akoji ste došli i pomogli da party bude odličan :).
Sljedeći puta ćemo se potruditi da nebude za 8 već za 9.5 :)
A daj5 tim je imao svoj stol, bio označen sa jednim papirom. Timovci su imali i bocu jegera al su bome brzo popili :)
Koooooolko cura :). To je bio raj na zemlji :).
Još i hostese sa kockicama hehee.
Kad je idući??
Šalim se, bilo je odlično :). Atmosfera bila taman, ljudi isto bilo taman :).
Bravo bravo
Bilo je mnogo cura :)
To je većinom zato što na daj5 portalu je dosta više cura nego dečkiju :)
super je bilo :hurray::hurray: sad se trebamo nadat sam da slijedeci nece bit za dvije godine neg i ranije:p
mya_7920
07.11.2008, 13:15
...
Eh tako sam i ja, naručila dragom mineralnu i kažem sebi neko pivo.. 45 kuna. :eek: Da sam pila ko inače, otišla bih još radnije. :rofl:
Al tebe nisam vidjela kad sam došla pozdravljat naš stol. Doduše brzinski i većinom s mahanjem, ali bolje išta nego ništa. :)
Bilo je mnogo cura :)
To je većinom zato što na daj5 portalu je dosta više cura nego dečkiju :)
Znači, i cure su nahrupile kasnije? :D
mya_7920
07.11.2008, 14:01
Di je bio taj fotograf? Ili je i on došao poslije mene? :D
Fotograf je nažalost imao nesreću pa je došao tek kasnije. Negdje oko 2, možda čak malo kasnije
mya_7920
07.11.2008, 14:09
Uf. Nije ni čudo da ga nisam vidjela... :)
:hurray: bilo je super, neka pate svi oni koji nisu bili :coolgleamA:
jedino se nadam da cu drugi put upoznat i nekog od membera, na kraju je ispalo da sam samo upoznavala modove i admine :smilielol5:
bilo je dosta dobro ;)
ali, aki, slijedeći tulum u nekoj rupi s jeftinim pićem, za nas rokere u duši :D
Paramecium
07.11.2008, 16:04
Men vaik dobro. Pa makar i nisan puno bija
eh meni je bilo dobro, prvenstveno zbog ekipe s kojom sam sjedila za istim stolom. bilo ih je šutljivih al bilo je i onih brbljavih kao što sam ja.
glazba mi je većinom bila koma... stalno jedno te isto i slično, i onda oko pol 3 pređe na joleta i ne znam koga. e tu mi je bilo dosta svega i ošla sam doma.
sljedeći put molim da netko drugi bude dj ili da ga se uputi da se malo nomalnija glazba pušta.
inače, ocjena... hm 7-8
e i još nešto- sljedeći put molim da se potrudite dovest više likova... po mogućnosti slobodnih, jer koji god da mi se svidio na tulumu bio je zauzet... :( ccc druge cure pokupile sve zgodne dečke :p
sljedeći put molim da netko drugi bude dj ili da ga se uputi da se malo nomalnija glazba pušta.
:hurray::hurray:
slijedeći tulum u nekoj rupi s jeftinim pićem, za nas rokere u duši :D
:iagree: :p
bilo je dosta dobro ;)
ali, aki, slijedeći tulum u nekoj rupi s jeftinim pićem, za nas rokere u duši :D
sljedeću put ću bit pametnija i popit si prije tuluma a ne doć i tamo pit
jackdamiels
07.11.2008, 16:24
sljedeću put ću bit pametnija i popit si prije tuluma a ne doć i tamo pit
Pa to je kobna greska. Pocetnicka. Pa gdje si ti nalazila sve te zauzete, mozda je stvar da ti se svidaju bas ti zauzeti upravo zbog tog sto su zauzeti.:cool:
Pa gdje si ti nalazila sve te zauzete, mozda je stvar da ti se svidaju bas ti zauzeti upravo zbog tog sto su zauzeti.:cool:
lol ne, zapadne mi lik za oko, popričamo si i onda za 5min vidim kako žvali neku žensku.
i to mi se dogodilo s njih jedno 4-5.
tako da definitnivno nije zato što mi se sviđaju zauzeti. eventualno ako sam razvila neko 6. čulo pa znam nanjušit koji je zauzet :smilielol5:
Marinac89
07.11.2008, 16:37
bilo je dosta dobro ;)
da, bilo je okej i sljedeci tulum nek bude nesto tipa kset. :hurray:
sljedeći put molim da se potrudite dovest više likova... po mogućnosti slobodnih, jer koji god da mi se svidio na tulumu bio je zauzet... :( ccc druge cure pokupile sve zgodne dečke :p
zato sam se ja smijao frendovom braticu koji je isao od cure do cure i svaki bi put izmisljao novu pricu, a kada smo izasli van, pratio je neku curu do njezinog auta al ga nije furala doma. :smilielol5:
Odlično je bilo! Jedva čekam idući daj5 tulum! :D
E dokad ste vi nakraju ostali?
E dokad ste vi nakraju ostali?
Ja i Šašava (:D) smo otišli oko 3h, ananiel i teja su po tome što je aki napisao ostale do samog kraja :)
eee morate pričekat da se rega onaj dečec što nas je zaskočio s fotićem
Fotograf će mi poslat sve slike. Onda ćemo sve slike staviti negdje da možete preuzimati a bit će ih i na fejsu, daj5-u i slično :).
Samo računjate da je i fotograf bio do 5 budan, a da će ih malo još obraditi i sl :).
Bit će sigurno super slike :)
ja ne želim vidjeti te fotke, nisam fotogenična :(
uuu sad sam još više znatiželjan :D
ajde...baš me zanima kak ste ispali...
iako uopće ne znam tko je tko:/
adam smith
07.11.2008, 17:12
weeeeha :). Bilo odlično. Šteta što sam ujutro rano imao nešto jako važno pa nisam mogao ostati dugo.
Očekujem sljedeći party!!
lol ne, zapadne mi lik za oko, popričamo si i onda za 5min vidim kako žvali neku žensku.
i to mi se dogodilo s njih jedno 4-5.
tako da definitnivno nije zato što mi se sviđaju zauzeti. eventualno ako sam razvila neko 6. čulo pa znam nanjušit koji je zauzet :smilielol5:
4-5?a di si ih toliko našla:smilielol5:
ma to ti je sinoć bio štikla-minjak sindrom (muški mozak:rofl:)
ajde...baš me zanima kak ste ispali...
iako uopće ne znam tko je tko:/
hehe tak je i kod mene :D
4-5?a di si ih toliko našla:smilielol5:
ma to ti je sinoć bio štikla-minjak sindrom (muški mozak:rofl:)
a ne znam... usput sam ih toliko našla... i ja sam se začudila :D
a ovo štikla-minjak se slažem... muški ko muški... možda sam i ja trebala obuć dopičnjak pa bi me netko primjetio (al prvo bi morala nabavit tako nešto, a bome ni štikle nemam :rofl:)
to ti se tada dogodilo i više neće :D garantirano hehe
Marinac89
07.11.2008, 17:21
ako se mene pita, vise preferiram pripijene traperice. :)
to ti se tada dogodilo i više neće :D garantirano hehe
što?
jackdamiels
07.11.2008, 17:31
Neznam da li ste vidjeli, ne bi ni ja iskreno da mi nisu pokazali. Zenska negdje u kutu nasuprot dj-a , onaj separe. To nije ni minjak, neka malo dulja majica, guzica , i gace su joj se vidjele s ulaza i naravno frajer koji slini po njoj.Zasu
uuu sad sam još više znatiželjan :D
pa sto nisi dosao pa bi vidio sve, a ne sad gledat slike
ja bi rado da se moje slike "slucajno" izgube kad su me vec uspjeli slikat :o
edit: jack mi smo cijelu vecer promatrali tu sapunicu, a ono nije bila majica, meni je ono izgledalo ko spavacica
Neznam da li ste vidjeli, ne bi ni ja iskreno da mi nisu pokazali. Zenska negdje u kutu nasuprot dj-a , onaj separe. To nije ni minjak, neka malo dulja majica, guzica , i gace su joj se vidjele s ulaza i naravno frajer koji slini po njoj.Zasu
naravno da sam vidjela. fuj
mya_7920
07.11.2008, 17:46
Brijem da smo tamo dragi i ja sjedili neko vrijeme. :smilielol5::smilielol5:
Nisam ja, da ne bi netko krivo shvatio. :rofl:
jackdamiels
07.11.2008, 17:57
Brijem da smo tamo dragi i ja sjedili neko vrijeme. :smilielol5::smilielol5:
Nisam ja, da ne bi netko krivo shvatio. :rofl:
Brijem da niste. Ili ako stvarno ne bi trebali krivo shvatit.:)
Ja ne znam stvarno sta si takvi ljudi misle, da ih svi gledaju , mozda i da, ali im se sigurno ne dive.
mya_7920
07.11.2008, 17:59
Brijem da niste. Ili ako stvarno ne bi trebali krivo shvatit.:)
Nismo, ošli smo ranoooo :D
padobranka
07.11.2008, 18:03
jedva čekam slike!!! drago mi je što ste uživali.
domicius
07.11.2008, 18:35
Čekajte malo, da nije to tik do daj5 timovog stola? Ili onaj "drugi nasuprot" DJ-a?
je je, onaj tik do....baš je bilo zabavno:)
domicius
07.11.2008, 18:45
A očito sam onda otišao prije akcije... :) mislim da znam o kome je riječ...
Biloo je looodo i nezaboravno!!! Weeee...samo je i meni malo zasmetao diđejevo forsiranje joleta i severine...trebalo je malo iskonskog trasha u to ubaciti ;)
btw. trazim nasilnu curu koja mi je opalila dva samara na tulumu...ako ovo cita nek se javi :)
domicius
07.11.2008, 19:05
btw. trazim nasilnu curu koja mi je opalila dva samara na tulumu...ako ovo cita nek se javi :)
a jel? tako te samo još više privuka? :D
tko zna što je ona htjela? možda si je upravo kontra efekt postigla...
padobranka
07.11.2008, 19:05
hmmm ja te nisam ošamarila! nisam ni bila :) inače, kažu da sam agresivna pa se zato odmah ograđujem. pa šta si napravio toj curi?
mya_7920
07.11.2008, 19:06
Biloo je looodo i nezaboravno!!! Weeee...samo je i meni malo zasmetao diđejevo forsiranje joleta i severine...trebalo je malo iskonskog trasha u to ubaciti ;)
:smilielol5::smilielol5::smilielol5:
Ni tebe nisam vidjela. :(
hmmm ja te nisam ošamarila! nisam ni bila :) inače, kažu da sam agresivna pa se zato odmah ograđujem. pa šta si napravio toj curi?
Možda je i njoj prodao neku priču ko meni na Pagu. :rofl::rofl:
zašto ja uvijek propustim najzanimljivije scene?:smilielol5:
a jel? tako te samo još više privuka? :D
tko zna što je ona htjela? možda si je upravo kontra efekt postigla...
Bila je jako ljuta na muskarce oko sebe...i iznimno me se dojmila ;)
p.s. clanica je daj5 tima :P
Da prvo bi pomislio da si ti, sva sreca da si si nasla alibi... posto sam bio pod utjecajem jegera, pa vec imam viziju kako me ti tuces kao primjer ostalim deckima da ne smiju tolko cugat :) :)
:smilielol5::smilielol5::smilielol5:
Ni tebe nisam vidjela. :(
Možda je i njoj prodao neku priču ko meni na Pagu. :rofl::rofl:
Ja sam kasnije dosao, oko 12... :(
Pa moras priznat da je moja prica bila veoma dirljiva ;) i da si se duboko uzivila u nju...Ali ovaj put nisam nista prodavao :hurray:
mya_7920
07.11.2008, 19:29
Pa moras priznat da je moja prica bila veoma dirljiva ;) i da si se duboko uzivila u nju...Ali ovaj put nisam nista prodavao :hurray:
Apsolutno je. Da si mi u onakvom stanju krenuo pričati i o napuštenom kamenu na putu, slušala bih te sa zanimanjem. :D:smilielol5:
kiki-guzda
07.11.2008, 22:13
jedva cekam slike :D
cristopher_columbo
07.11.2008, 23:57
It was very good!
Wanna more :)
Bila je jako ljuta na muskarce oko sebe...i iznimno me se dojmila ;)
p.s. clanica je daj5 tima :P
da ne bi neki pomislili :o ogradjujem se i ja od ovoga :coolgleamA:
da ne bi neki pomislili :o ogradjujem se i ja od ovoga :coolgleamA:
a bas pomislih da znam tko je,a ti velis nisi ti:smilielol5::psad sam bez ideje:cool:
http://i225.photobucket.com/albums/dd241/Ananiel/belj.gif mrs znala sam da ces se javit
Ja sam jako zadovoljan tumumom,bio mi je predobro.Cura je stvarno bilo više od muških,što je jaaaaakooooo dobro.Sve u svemu odlično,nisam se tako dugo zabavio.
black_pearl
08.11.2008, 17:09
bilo je super!!!!!! jedva čekam sljedeći tulum ;)
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.