PDA

Pregledaj punu verziju : Invazija - Dojmovi

prinCipeSSa
10.05.2009, 23:52
mnogo dobro!! nešto novo, nešto divlje!! LOOL :D

kasnili s polaskom 1,5h..
tompi pukla guma na 29.km autoceste.. došli tek u pol10 u selce..
suso&ja smo snimili filmić na zmiju&žabu u pet naveče za tebe.. vex nam rekla da ti mahnemo ili neznam.. tako nešto, na što se suso zabio u fotić&reko, maja, pa kaj si ti u fotiću?! (tak mi vex rekla, ja se ne sjećam..)
u sub ujutro ja slučajno pobrisala sve sl :(
na pejnbolu je bilo borbeno!! crveni pobjedili !! (tompica, vex, idana, marina, ivana&ja mislim da smo bili u timu, LOL :D )
danas na vražjim vratima skor poginula skup s tompom, 2kamena nas pogodila..
neki jeli ćevape od divljači..
aki je dobio najljepše dekoriranu činku..

ja sam se kao preveć žalila & tompa mi reko da se upišem u knjgu gostiju ak mislim nastavit, LOL :D
nosili smo daj5 majice!!!!!!!!!!!!!1 PREKUL su!!!!!!!!! ;>

..&tak.. bit će sl sutra na FB :D

mya_7920
10.05.2009, 23:57
LOOOOL :) Bilo vam je zanimljivo :D:D S puno nezgoda :rofl:

Nadam se da nisi zbrisala i filmić! Za mene :iskazuje ogromnu ljubav prema svima prisutnima::hurray:

aki
12.05.2009, 00:56
Ma ima strašno puno dojmova smao što se svi oporavljamo.

Bilo je prekul :D.

Meni čak možda bolje nego u MIlanu.

Petak navečer su bili predobri tulumi. Neki bili na nočnom kupanju. CIjeli hotel samo za nas. Predobro.

U sub je paintball bio odličan. Tener je za 5 i momčadi su bile dobre. Da, crveni su dobili ali su koristili više atletičke taktike od onih ratnih. Revanš će dobiti !

Navečer bili u Rijeci di je isto prekul. Sve mladi. NEvjerojanto kako toliko mladih tamo ima. Na Nini 2 (disko brod) smo bili i uživali.

U ned smo bili na Zelenom Viru koji me uistinu fascinirao. Nisma znao da tako nečeg ima u Hrvatskoj. Ogromni kanjon. U sredini potočić sa malim slapovima. Stazica ide uz njega. A s obije strane ogromen stijne visoke po sto metara sa visokim slapovima. Sve puno nekih manjih špilja i sl. Preporučam svima!

vexsacrtom125
12.05.2009, 01:06
Bilo je preeeeeeeeludoooooo :hurray:
S daj5-om nema promašaja :D

Tompica je bio jadničak s prinCipeSSom i samnom u autu, ali samo se prinCipeSSa mora upisati u knjigu gostiju :rofl:

Žaba i zmija by suso i prinCipeSSa je bilo preKul, ali je nažalost izbrisano :(

U sub je paintball bio odličan. Tener je za 5 i momčadi su bile dobre. Da, crveni su dobili ali su koristili više atletičke taktike od onih ratnih. Revanš će dobiti !

Kakve atletičke tehnike?? :rofl:
Jedva čekam revanš, nemate šanse! :D