Pregledaj punu verziju : 2. daj5 putovanje - pitanja i odgovori
Pitanja oko putovanja stavljate u nastavku. Pokušati ćemo Vam što brže i točnije odgovoriti
Buduci da ja ne bi isla na paintball, je li se moze i bez toga? I koja bi onda bila cijena?
Vidjeti ćemo koliko će biti takvih. Vjerojatno se može bez paintball-a. Cijena bi se smanjila najvjerojatnije za 60 kn.
Ali paintball je uistinu odličan i jako ga preporučamo. Naporan je ovisi koliko ti se da. Možeš trčati stalno a možeš se sakriti iza prvog drva i stajati. Pogdci ne bole osim ako te stvarno netko s metra pogodi no to se ne događa. Mene su znali pogađati da ne bi ni osjetio od adrenalina :D.
Tako da jako preporučam paintball
Ponavljam ja ne bi paintball, mene to ne zanima i ne dam se nagovorit. A valjda ce bit jos takvih da se imam s kim druzit ako se to bude moglo
Slobodno se prijavi ukoliko koliko želiš ići na putovanje bez igranja paintballa. Prilikom prijave u polju Napomene napiši da želiš uzeti paket bez paintballa. Moramo vidjeti koliko osoba ne bi uzelo paintball kako bi konačno utvrdili primjenu u cijeni. Kao što je Aki rekao vjerojatno bi bilo oko 60 kn. Pošto je grupa velika i ne igraju svi igrači odjednom imat ćeš se sa kime družiti. Također ćemo se svi nalaziti na istoj lokaciji odnosno pored terena za paintball tako da možeš pratiti i komentirati igru ili uživati u nekoj od ostalih aktivnosti.
ajoj ja bi išla al mi dotad vjerojatno još neće doći stipendija. ja bi išla u vražju špilju :(:(:(
...ivekica..
05.04.2009, 18:20
a ja bi išlaaaaaaaaaa.. s obzirom na dobra iskustva iz Milana ;-)) no, to je jedini vikend u 5 mj. koji mi ne dolazi u obzir :-( vi zli ljudi, promijenite datum ;-)
a ja bi išlaaaaaaaaaa.. s obzirom na dobra iskustva iz Milana ;-)) no, to je jedini vikend u 5 mj. koji mi ne dolazi u obzir :-( vi zli ljudi, promijenite datum ;-)
Nažalost više ne možemo mijenjati :(.
Daj sredi da ideš!! Moramo ponoviti Milano :D :D
mya_7920
05.04.2009, 18:28
Zašto ne možeš? :(:(
I reci nam (mi) tko si :smilielol5:
hej, imam pitanje: jel može ići i netko tko nije na forumu? ( i nije student)
hej, imam pitanje: jel može ići i netko tko nije na forumu? ( i nije student)
Naravno banano :)
mya_7920
13.04.2009, 01:00
Samo se mora registirirati prije prijave.. :)
vexsacrtom125
13.04.2009, 01:56
Samo se mora registirirati prije prijave.. :)
a sto ako nije student niti ne namjerava biti?
mya_7920
13.04.2009, 10:14
Onda neće imat pristup drugim podforumima nego samo ovima koji su vidljivi svima.
mya_7920
13.04.2009, 10:19
Zaboravih.. :D Poanta je da osoba koja nije student također bude naših godina... Znači okvirno 18 - 25.
Postoji li mogucnost otkaza, do kojeg roka, i tako to? Ne otkazujem ja, nego pitaju prijatelji koje tek pokusavam ukljuciti :) Zahvaljujem.
mya_7920
16.04.2009, 22:01
Pa ono... ako netko stvarno ne može ići, onda naravno može otkazati. Sad za koji dan će se skupljati novci i uplaćivat se hotelu, paintballu i autobusu, a kad je to već uplaćeno, onda bi se za osobu koja otkazuje trebala pronaći zamjena jer mi nažalost ne možemo kasnije izmisliti te novce. :(
Ako sam u krivu, neka me Aki ispravi. Vaš sam PR :):p
Pa ono... ako netko stvarno ne može ići, onda naravno može otkazati. Sad za koji dan će se skupljati novci i uplaćivat se hotelu, paintballu i autobusu, a kad je to već uplaćeno, onda bi se za osobu koja otkazuje trebala pronaći zamjena jer mi nažalost ne možemo kasnije izmisliti te novce. :(
Ako sam u krivu, neka me Aki ispravi. Vaš sam PR :):p
Dobro veli Maja. Uvijek možemo svi probati naći zamjenu no ništa nije sigurno.
A ako nije siguran neka ne uplati cijeli iznos na početku već akontaciju (ilitiga 250 kn). Pa onda ako se dei onaj naj naj gori slučaj će izgubiti 250 umjesto 549
Hej, molim vas da otkazete prijave korisnika thunder i mene. Nadam se da nije problem jer smo tek prije 2 sata rezervirali, a i nije jos istekao rok prijava.... Jako mi je zao, ali, kao sto pretpostavljate, thunder mi je javio da on mora biti kum na krizmi taj vikend, krivo je mislio da se radi o vikendu iza toga.
Tako da sam ja ostala sama, jos cu probati nekoga dovuci, pa ako uspije rezervirat cu sutra za tu ekipu, ali za sada mislim da je najbolje da nas oboje odjavite. :(
moram li se nekome posebno javiti ili je dovoljno ovdje napisati?
Hej, molim vas da otkazete prijave korisnika thunder i mene. Nadam se da nije problem jer smo tek prije 2 sata rezervirali, a i nije jos istekao rok prijava.... Jako mi je zao, ali, kao sto pretpostavljate, thunder mi je javio da on mora biti kum na krizmi taj vikend, krivo je mislio da se radi o vikendu iza toga.
Tako da sam ja ostala sama, jos cu probati nekoga dovuci, pa ako uspije rezervirat cu sutra za tu ekipu, ali za sada mislim da je najbolje da nas oboje odjavite. :(
moram li se nekome posebno javiti ili je dovoljno ovdje napisati?
Hvala ti što si nam javila!
Probaj nagovoriti društvo pa da nam se ipak možeš priključiti!
Šteta za thundera no nadam se da će nam se idući puta priključiti!
mya_7920
17.04.2009, 01:04
A bilo bi ti bed ić solo? Ide još jedna cura tako, stvarno nije problem :D
Dobro kaže Maja. Mislim čak da nije samo jedna, već dvije. Ili se varam? Znam da nismo tako dobro društvo kao dečko, no potruditi ćemo se da bude što zabavnije svima!
mya_7920
17.04.2009, 01:09
Aaaaa, duboko se ispričavam! Zabunom sam poslala i fifi i thunderu mejl za rezervaciju mjesta :( Sorry, na pola spavam :D
@aki danas nešto često govoriš dobro kaže Maja :rofl:
Hvala na razumijevanju :)
Drustvo sam obavijestila, na njima je da kazu sto su domislili :)
mislim da se jos ne bih odvazila sama... ne znam, prvo cu vidjet sto oni kazu.
A za drugi put, ma svakako. Thunder i ja smo bili nesto na faksu, i ja otisla na fejs, i vidjela slucajno sa strane oglas za ovo putovanje, pozvala njega da vidi i on, oboje smo bili odusevljeni, i u roku 10 min smo se registrirali i prijavili, (za 2 sata je skuzio da je brzopleto fulao vikend kad je krizma) tako da stvarno jesmo zainteresirani i bit cemo u toku da vidimo slijedeci put kad bude ovakvo nesto organizirano, s nadom da se nece opet nesto isprijeciti.
off: pise mi da sam 1.godina, i njemu takoder, mozda jer smo 88. godiste, ali oboje smo 2.godina, ne znam je li to vazno da bude ispravno.
Hvala na razumijevanju :)
Drustvo sam obavijestila, na njima je da kazu sto su domislili :)
mislim da se jos ne bih odvazila sama... ne znam, prvo cu vidjet sto oni kazu.
A za drugi put, ma svakako. Thunder i ja smo bili nesto na faksu, i ja otisla na fejs, i vidjela slucajno sa strane oglas za ovo putovanje, pozvala njega da vidi i on, oboje smo bili odusevljeni, i u roku 10 min smo se registrirali i prijavili, (za 2 sata je skuzio da je brzopleto fulao vikend kad je krizma) tako da stvarno jesmo zainteresirani i bit cemo u toku da vidimo slijedeci put kad bude ovakvo nesto organizirano, s nadom da se nece opet nesto isprijeciti.
off: pise mi da sam 1.godina, i njemu takoder, mozda jer smo 88. godiste, ali oboje smo 2.godina, ne znam je li to vazno da bude ispravno.
Probaj ih nagovoriti pa se prijavite što prije.
A godinu studiranja promijeniš u usercp-u
http://www.daj5.com/profile.php?do=editprofile
vexsacrtom125
17.04.2009, 16:17
Znam da idemo mya, padobranka i ja :D to ti je već 3 cure :D za ostele ne znam :(
padobranka
17.04.2009, 17:48
a ananiel i šašava?
i mi i nase dvije frendice, ma bit ce ovo zenski vikend :rofl::hurray:
padobranka
17.04.2009, 18:17
sve mi se više čini da će biti tako. :) dečkiju će biti nešt slabo. zanimljivo. a paintball?
ne znam za paint, ja to necu igrat
padobranka
17.04.2009, 18:33
mya, link iz maila mi ne radi. kaže da nemam pravo pristupa
Moja greška. Zaboravio svim novima dati pristup... Sad imate :D
I je li se konacno zna kolika je cijena bez paintballa?
mya_7920
19.04.2009, 15:12
Daj pošalji Akiju poruku, možeš čak i na mob :) Vjerojatno je totalno zaboravio na to. A onda meni na mejl odgovori da te ne moram zvat na mob :D
Bez Paintballa je cijena smanjena za 60 kn.
Iako će vijerojatno netko onda uzeti tvoj paket umjesto tebe (ako nitko drugi to ću biti ja :)).
ok, mya odgovorit cu ti cim se s sasavom dogovorim kad cemo
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.